E-Accountant

Eenvoudig zaken doen online
Communiceren met uw accountant gaat steeds eenvoudiger. Uiteraard blijft het persoonlijk contact gewoon bestaan, maar soms is het gewoon sneller om even op de laptop of iPad te kijken.

Online boekhouden met Twinfield
Al uw gegevens in de cloud, u heeft alleen een internetbrowser nodig. Geen installatie en updates van boekhoudpakketten nodig en altijd en overal toegang tot de meest actuele financiële gegevens. Twinfield is met vrijwel iedere bestaande bedrijfsapplicatie te koppelen en te integreren middels Webservices. Met ruim 100 partners in verschillende branches is er altijd wel een koppeling te realiseren met een van uw bestaande systemen.  Twinfield is niet modulair opgebouwd. Zo worden geen extra kosten berekend voor bijvoorbeeld bankkoppelingen, e-billing en webservices. Geen verborgen kosten, maar een vast, laag bedrag per maand.

Online salarisverwerking met Loket en Nmbrs
Op een zeer gebruiksvriendelijke wijze kunnen de klanten van Deijle en Partners onder andere hun personeelsgegevens raadplegen, maar ook de loonstroken, de loonjournaalposten, betalingsoverzichten en betaalbestanden ophalen. Indien gewenst kan de ondernemer naast het raadplegen van gegevens ook gegevens muteren. Loket.nl en Nmbrs zijn applicaties die volledig webbased is. Dit betekent dat de applicatie gehost en werkend wordt aangeboden en u slechts een computer nodig heeft met een internetaansluiting. Werknemers van onze relaties kunnen de loonstroken en jaaropgaves raadplegen op internet of zelfs via een App uit de App-store! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u ons beter leren kennen?Neem contact met ons op

Top