Werken bij

Assistent-Accountant voor de MKB ondernemer (HBO / MBO)

De cijfers van onze klanten zijn real-time online en worden door jou gemonitord. Daarnaast stel je jaarrekeningen samen en ook de bijbehorende fiscale aangiften. Je onderhoudt zelfstandig contact met klanten. De werkzaamheden waarmee je te maken krijgt, hebben betrekking op de volle breedte van het accountancy vak. Aan begeleiding geen gebrek, er is altijd nog een accountant die over je schouder meekijkt. Je bent betrokken, graag in contact met de klant en begrijpt het belang van ICT oplossingen.

Lees verder >

Relatiebeheerder / Ervaren Assistent-Accountant voor de MKB ondernemer (HBO / MBO)

De cijfers van onze klanten zijn real-time online en worden door jou gemonitord. Daarnaast stel je jaarrekeningen samen en ook de bijbehorende fiscale aangiften. Je onderhoudt zelfstandig contact met klanten. De werkzaamheden waarmee je te maken krijgt, hebben betrekking op de volle breedte van het accountancy vak. Aan begeleiding geen gebrek, er is altijd nog een accountant die over je schouder meekijkt. Je bent betrokken, graag in contact met de klant en begrijpt het belang van ICT-oplossingen.

Lees verder >

SALARISADMINISTRATEUR (24-40 uur)

Als Salarisadministrateur ben je bij ons verantwoordelijk voor verzorgen van de gehele salarisadministratie van onze klanten. Je wordt intern opgeleid om je eigen klantenpakket te beheren en het eerste aanspreekpunt bij vragen van onze klanten met betrekking tot de salarisadministratie en HRM gerelateerde werkzaamheden te worden. Je werkt samen met ervaren collega-salarisadministrateurs onder de naam U/DV HRM Dienstverleners.

Lees verder >

ENTHOUSIASTE SCHOONMAKER (6-8 UUR)

Voor het schoonmaken van ons kantoor, kantine en sanitaire ruimtes zijn wij op zoek naar een enthousiaste schoonmaker, voor 6 tot 8 uur per week, verdeeld over twee dagen.

Lees verder >

Wilt u ons beter leren kennen?Neem contact met ons op

Top